Ben jij hetzelfde als iemand anders?

Vanaf vandaag zal ik geregeld een blog schrijven voor iedereen die geïnteresseerd is in Yoga Therapie of er juist nieuwsgierig naar is.
Volg jij al een tijdje yogalessen en heb je het gevoel dat je wel wat meer aandacht kunt gebruiken? Of heb je nog nooit yoga gedaan, en lijkt je een groepsles een beetje eng? Of heb je een ernstige klacht die je maar niet opgelost krijgt doormiddel van de reguliere medische oplossingen? Bij al deze gevallen is Yoga Therapie wellicht wel de oplossing.

Ik stippel een uniek traject met je uit, waarin we specifiek gaan kijken naar jouw wensen, klachten en leven. Want in dit traject gaan we jouw hele wezen aanpakken. Ik kijk naar je leefpatroon, je voeding, je slaapkwaliteit en je emotionele staat. Zo kunnen er bijvoorbeeld twee mensen zich bij mij melden met slaapproblemen, maar is er voor allebei een ander traject mogelijk. Als iemand bijvoorbeeld slecht slaapt omdat hij of zij veel stress ervaart op het werk, vereist dit een andere aanpak dan dat iemand slecht slaapt door pijn in zijn schouder.
attractive-beautiful-beautiful-eyes-1767415.jpg

Een persoonlijke, unieke aanpak dus. Helemaal afgestemd op jou, niet op alle mensen die slecht slapen. Want alhoewel we steeds meer beginnen te geloven dat we allemaal in hokjes in te delen zijn, geloof ik dat ieder mens uniek is. Ja, we hebben allemaal een lichaam, een geest en een ziel. Maar om deze drie optimaal te laten functioneren, vereist bij iedereen een uiterst precieze afstelling. Zo kan de een met 7 uur slaap toe en is de ander dan nog steeds een wrak. Zo kan iemand makkelijk elke dag brood eten, de ander wordt er moe van en komt er enorm van aan. Maar ook op mentaal vlak, kan de een goed tegen drukte, terwijl de ander elke dag een rustmoment nodig heeft. En zelfs op ziels-niveau (wat ik dan maar even omschrijf als; waarom leef je op deze aarde?) heeft iedereen een verschillende levensdoel: de een vindt zijn levenspad door moeder te worden, de ander kan niet zonder kunst. Datgene wat ons voedt en drijft, is bij iedereen iets anders. Gelukkig maar, want dat maakt de wereld zo mooi. Mooi dat we allemaal unieke wezens zijn, die als ze hun ideale potentie naleven, zich gezond en gelukkig voelen. En dat zijn de fijnste mensen om bij te zijn.

Dus wil jij ook je eigen potentie gaan leven? Maak een afspraak met me en we gaan kijken wat jij nodig hebt om eindelijk dat gevoel van eenheid te gaan ervaren in jezelf. .
En ik heb een leuke aanbieding: tot 1 mei 2019 is nu de eerste intake-sessie voor maar 40 euro i.p.v. 57,50 euro.
Dus klik HIER voor het maken van een afspraak!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close