Yoga

YOGALESSEN

We leven in een hectische samenleving waarin iedereen veel druk ervaart. Klachten als burn-out, overspannenheid, slaapproblemen, pijn in de schouders en rug, stress, en slechte leef- en eetgewoonten zijn alomtegenwoordig. En juist daarom is yoga zo trending.
Yoga leert je beter naar je lichaam te luisteren, je hoofd leeg te maken en klachten met zachtheid te benaderen. Yoga betekent letterlijk ‘verbinden’. Door je lichaam met je geest te verbinden kun je je weer in balans gaan voelen en zul je ervaren dat je klachten afnemen en je je weer beter in je vel gaat voelen. Ervaar zelf wat yoga voor jou kan doen! Wees welkom in een van mijn groepslessen of boek een privéles.

Noor geeft fijne down to earth yoga lessen. Ze ondersteunt je om een stapje verder te gaan, zodat je kunt voelen waar je naartoe beweegt. – Marjolein

Ik bied naast mijn yoga therapeutische trajecten ook kwalitatieve yogalessen in groepsverband om mensen uit hun hoofd en in hun lijf te laten komen. De groepslessen zijn een rustpunt voor mensen die een hectisch leven ervaren en worden aangeboden in een yogastudio, bedrijf of instelling (ziekenhuis, gevangenis, kliniek, etc.).

Ook is het mogelijk om een privéles te boeken als je bijv. aan een bepaalde klacht wil werken, je je (nog) niet prettig voelt in een groepsles of als je wat meer verdieping wilt krijgen in je practice.

Daarnaast verzorg ik individuele yogatrajecten speciaal voor mensen die hun klachten op een dieper niveau zelf willen aangaan en willen voorkomen dat ze terugkeren in de toekomst. In deze yoga therapie-sessie wordt een actieve inzet van de yogabeoefenaar verwacht en wordt de totale leefwijze bekeken. Klik hier voor meer informatie over Yoga Therapie.

Nooit opdringerig maar vriendelijk en met een glimlach. Ze brengt rust in de groep, ze legt zaken goed uit en doet voor. Ze spreekt haar vertrouwen uit zowel verbaal als in haar houding ook naar minder talentvolle beoefenaars. Iedereen is welkom op zijn of haar niveau. Ze heeft er plezier in en dat straalt ze ook uit naar de aanwezigen.
Door haar kennis en aandacht groeit het niveau en het plezier van iedere deelnemer als vanzelf.  – Ad

De vormen van yoga die ik geef: Ashtanga yoga, Easy flow yoga, Hatha yoga, Zwangerschapsyoga, Beginnerscursussen (beginselen van yoga uitgelegd), Bedrijfsyoga, Yoga met focus op ademhalingsoefeningen (Pranayama), Yoga met focus op mindfulness en meditatie, Stress relief yoga.

AANGEBODEN LESSEN OP DIT MOMENT

ASHTANGA YOGA LED CLASS (all levels): op 

  • Zaterdagochtend 09:15 – 10:30 uur bij LILA Yoga, Oranjeboomstraat 168, Haarlem
  • Maandagavond 19:30 – 20:45 uur bij LILA Yoga, Oranjeboomstraat 168, Haarlem

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close