Over

Ik ben Noor Meulenkamp (1981). Mijn passie is jou helpen bij het terug contact te maken met jezelf. Vaak moeten mensen eerst ernstige klachten krijgen of ziek worden voordat ze beseffen dat verbinding met jezelf noodzakelijk is om een gezond en gelukkig leven te kunnen leiden. Ik kan je daarin begeleiden. Ook als je ziek bent of ernstige klachten hebt. Maar ook als je zo graag bepaalde patronen wilt verbreken die jou ongelukkig maken; dan ben ik er voor je. 

Ervaring
Al vanaf mijn kindertijd voorvoelde ik dat ik anders was; dat ik uit een gezin kwam dat mij niet de liefde en aandacht kon geven die ik nodig had om tot volle bloei te komen. Dus ik werd een dwarse puber, een brutale meid die zich stoer overal doorheen blufte. Maar heel wat avonden zat ik huilend op de bank en miste ik zachtheid, liefde en geborgenheid. Ik zocht het volop in relaties, seks, drank en drugs. Maar ik vond het niet. Totdat ik in het jaar 2010 overspannen werd door mijn werk (en het al jaren zoeken van die zachtheid). Ik moest zelf ervaren wat overspannenheid voor een impact heeft op je leven.

Dankzij yoga leerde ik eindelijk weer echt contact maken met mezelf. Ik leerde voelen, ook als dat vervelende emoties waren; ik keek ze aan. En langzaam heb ik bepaalde patronen in mijn leven kunnen veranderen. Ik heb de zachtheid uiteindelijk in mezelf gevonden. En sindsdien heeft mijn eigen lichamelijke en geestelijke gezondheid prioriteit.

Yoga Therapie is hierin een vrij simpele maar zeer doeltreffende tool die ik graag deel met jou zodat ook jij je verbonden kunt voelen met jezelf en gezond en in balans door het leven kan gaan. Daarbij vind ik het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor iedereen, dus ik mijn begeleiding altijd afgestemd op het individu. 

YOGA OPLEIDINGEN

2014  40 hours Teacher Training Ashtanga with David Swenson (authorized teacher KPJAY). Yogastudio Eindhoven. Yoga Alliance USA certified.

2015  200 hour Ashtanga Yoga Intensive Training. Yogastudio Eindhoven. Duur 9 maanden. Gecertificeerde opleiding door Yoga Alliance USA.

2016 Yoga Therapy Training. Bij Krishnamacharya Healing and Yoga Foundation. Door dr. Kausthub Desikachar, Brussel. Totaal 3 jaar, 6 modules.

 

 

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close