Yoga Communicatie

Communicatie is essentieel voor ieder bedrijf. Door de vlucht van het internet, smartphones, sociale media en talloze appjes is het ‘branden’ van jezelf en je bedrijf niet meer dan vanzelfsprekend. Echter, veel bedrijven komen er nu achter dat investeren in goede communicatie vaak een uitbreiding van uren en personeel betekent. En dat geldt ook voor yoga studio’s.
Yoga studio’s zijn ‘booming’ en ik snap heel goed dat je vooral bezig wilt zijn met mooie lessen en workshops bieden aan je studenten. Maar die studenten moeten wel weten van die lessen en workshops. Krijg jij als studio eigenaar of yogadocent kriebels van je website bijwerken, een sprankelende tekst schrijven voor dat weekend-retreat, weer iets verzinnen voor je nieuwsbrief en natuurlijk al je social media kanalen onderhouden? Dan adem in…houd even vast… en dan langzaam uit: Ik ben er voor je!

Juist als yogadocent- en student weet ik welke toon je in de yogawereld gebruikt, waar studenten warm van worden en op welk tijdstip ze op social media zitten. Je kunt Studio Yoco dan ook inschakelen voor een all-in communicatiepakket of kies juist een pakket dat je al voor het grootste gedeelte uit de brand helpt, zoals bijv. een nieuwsbrief- of social media-pakket. Ook een aanvraag op uurtarief is mogelijk.

Noortje’s communicatie ervaring heeft mede ervoor gezorgd dat Yogaplace haar uitstraling als yogaschool
naar een hoger niveau heeft kunnen tillen door de juiste vertaalslag te maken van onze visie en missie naar buiten toe.
Manon Simonis, Eigenaresse Yogaplace

CONCREET:
Ik ben freelance in te huren voor korte of langere communicatietrajecten. Door mijn ervaring ben ik in staat een gehele communicatieafdeling van een yogastudio te runnen of juist één aspect voor je uit handen te nemen. De werkzaamheden die ik aanbied, zijn:

  • Yoganieuws: Nieuwsbrieven schrijven en versturen
  • Virtueel Visitekaartje: website content schrijven, aanpassen, plaatsen en beheren
  • Look en Feel: ontwerp van flyers, posters, posts, fotobewerking, huisstijl bewaking
  • Social Media: beheer van je kanalen, profiel updates, advertenties uitzetten
  • Tekst: tekstcreatie voor persberichten, events, retreats, netwerkgesprekken etc.
  • Grote lijn: creëren van een jaarplan, communicatieplan of budgetplan

CONTACT
Neem vrijblijvend contact met me op indien je interesse hebt om Studio Yoco voor je communicatie in te huren. Ga naar de contactpagina, of bel naar 06 16 68 52 59.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close